Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Νοσοκομείον "Σωτηρία"

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να απευθύνω δημόσια τις ευχαριστίες μου στον Διευθυντή της 10ης Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία», Δρ. Α. Παπαμιχαλόπουλο, καθώς και στους εκλεκτούς ιατρούς συνεργάτες του. Νοσηλεύτηκα πολυήμερο χρονικό διάστημα και εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των εργασιών τους. Υποβλήθηκα σε πληθώρα εξετάσεων, με όσα μέσα διατίθενται σε περίοδο που είναι γνωστές οι ελλείψεις των δημοσίων νοσοκομείων. Με στήριξαν ψυχολογικά με τις συχνές επισκέψεις τους, κατέβαλλαν προσπάθειες με υπομονή και επιμονή για το επιθυμητό αποτέλεσμα, παλεύοντας με μια δύσκολη ασθένεια, γνωστή κυρίως μόνον στην επιστημονική κοινότητα.

Αποτελούν φωτεινό παράδειγμα, που θα πρέπει να γίνει γνωστό, σε μια περίοδο που όλοι γνωρίζουν πως το ΕΣΥ νοσεί.Θα αναφερθώ επίσης και σε δύο ακόμη εξαίρετους επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων, οι οποίοι συνεργάστηκαν για την περίπτωσή μου προς ανεύρεσην καταλλήλου θεραπείας. Πρόκειται για την Παθολογοανατόμο κυρία Ρ. Τριγγίδου και τον Θωρακοχειρουργό κύριο Δ. Πόταρη. Η μη αναφορά άλλων ονομάτων δεν αποτελεί παράλειψη αλλά έγινε για οικονομία του κειμένου. Ιεραρχία γαρ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον υπογράφοντα και την οικογένειά μου.

Με εκτίμηση

Γεώργιος Κ. Περπινιάς.

Κυψέλη.

3 σχόλια:

  1. Welcome(ξανά) στην κοινότητα των μπλογκεράδων.
    Η απουσία σου αισθητή.
    Καλή συνέχεια.
    Υ.Γ
    Χαίρομαι που έχεις να πείς δύο καλά λόγια για τους γιατρούς του ΕΣΥ,που σημαίνει οτι δεν χάθηκαν όλα οταν οι άνθρωποι παραμένουν άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/12/10 07:33

    εγω θελω να αναφερθω στον ανθρωπο που εκανε αυτα τα σχολια και να του πω πως ειμαι πολυ υπερηφανη που ειναι παππους του γιου μου και του ευχομαι καλη και γρηγορη αναρρωση! αλεξανδρα ευαγγελινου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δύναμη του ανθρώπου βρίσκεται στην σκέψη του. Ωστόσο, για να επιτύχουμε κάτι, δεν αρκεί η σκέψη μας να καταστεί θετική, αλλά πρέπει να είναι ταυτόχρονα και ενεργή.Η δύναμη του μυαλού αποτελεί το δεύτερο δυνατότερο εργαλείο μας , μετά από την δύναμη της ψυχής η οποία μπορεί σε πολλές καταστάσεις να μας δώσει ακόμα και υπεράνθρωπη θέληση ή υπεράνθρωπες δυνάμεις.Η ψυχική δύναμη για τον άνθρωπο είναι τόσο μεγάλη που ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να φανταστεί σε τι επίπεδα μπορεί να φτάσει.Και το γνωριζεις πολυ καλα , οτι εισαι απιστευτα δυνατος σε ολα τα παραπανω. Σιδερενιος !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...