Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ποιός τάχα να φταίει.

Φταίει το ζαβό το ριζικό μας! Φταίει ο Θεός που μας μισεί! Φταίει το κεφάλι το κακό μας! Φταίει πρώτ’ απ’ όλα το κρασί! Ποιος φταίει; Ποιος φταίει; Κανένα στόμα δεν τόβρε και δεν τόπε ακόμα. Κ. Βάρναλης. Οι μοιραίοι. Κιοτήδες ραγιάδες μικροαστοί. Οι κοντινοί πρόγονοί μας αντιστάθηκαν στις στρατιές του τρίτου Ράιχ κι έκαναν το έπος του σαράντα εμείς κιοτέψαμε σε δύο Γερμανούς Merkel Soible και σε μια Γαλλίδα Lagarde. Γιατί; Για να σώσουμε το αυθαίρετο εξοχικό μας, το αυτοκινητάκι μας, την συνταξούλα μας ή ότι θ’ απομείνει απ’ αυτήν, τους κατώτατους μισθούς και ημερομίσθια, τους ημιυπαίθριους, τα χαράτσια, το αφορολόγητο στις 5000 € και ότι προβλέπει το περίφημο μνημόνιο, ή ότι άλλο μας προσθέσουν ακόμη.

Δεν μας ενδιαφέρει το δημογραφικό, ούτε το μεταναστευτικό που έχει άμεση σχέση με το πρώτο. Φοβηθήκαμε τις μικροκαταθέσεις μας, γιατί οι μεγάλες έχουν πετάξει. Οι μικρές θα φαγωθούν σιγά σιγά, από τον όποιον υπουργό οικονομικών αναλάβει τώρα. Αρκετή γεύση πήραμε από τον Ε. Βενιζέλο. Είδατε οι εταίροι μας πως έστειλαν τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα και τα τηλέφωνα στον μεγάλο νικητή του 30%; Σκεφτείτε τι θα έκαναν αν είχε το 51%. Μετά από τόσες απειλές και νουθεσίες που μας έκαναν για να ψηφίσουμε αυτούς που επέλεξαν, συγκινήθηκαν με την υπακοή μας και τώρα θα μας επιβραβεύσουν με το παράσημο της ανοιχτής παλάμης (σημειωτέον ότι εμείς τους το διδάξαμε). Είπαμε να τιμωρήσουμε τα δύο μεγάλα κόμματα για τις μίζες, τις κομπίνες και τα λογής λογής σκάνδαλα, ων ουκ έστι ο αριθμός και αφού τους περάσαμε από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ για εξαγνισμό, τους εμπιστευθήκαμε τις τύχες μας διότι τους κάναμε ντά ντά και δεν θα το ξανακάνουν. 

Έτσι είμαστε εμείς, μεγαλόψυχοι και συγχωρητικοί Χριστιανοί. Για μία ακόμη φορά ο κυρίαρχος μεγαλούργησε, τους συγχώρησε και δεν τους έβαλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Τι χρειαζόντουσαν οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις; Τα έξοδα και οι απώλεια χρόνου; Έπρεπε να γίνουν για την σωτηρία των διορισμένων του δημοσίου, να μην μεγαλώσει ο αριθμός των ανέργων της συγκεκριμένης τάξης. Αυτά είναι για τους άλλους, τους υπηκόους του προτεκτοράτου. Υπάλληλοι, εργάτες, αγρότες, ετοιμαστείτε, σηκώστε τα μανίκια αν βρείτε δουλειά. Πρώτα θα πληρώνουμε τους μισθούς των διορισμένων κι αν περισσέψει κάτι, θα ταΐσετε τα παιδιά σας. Για μόρφωση ούτε κουβέντα. Που λεφτά για φροντιστήριο και μην τρώτε το παραμύθι της δωρεάν παιδείας. Είδατε ποτέ να μπαίνει παιδί στο πανεπιστήμιο χωρίς φροντιστήριο; Ενοίκιο κατοικίας του σε άλλη πόλη, φαγητό και λοιπά έξοδα, ήταν ποτέ δωρεάν η παιδεία; Το τρώγαμε κι αυτό το φούμαρο χρόνια. Σλόγκαν του μεγάλου Ανδρέα. 

Εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα να μας φέρονται έτσι. Σαμαρά θέλαμε; θα φορέσει σαμάρια στα γνωστά υποζύγια. Τόσα χρόνια περίμενε υπομονετικά την σειρά του. Μόνο τα παιδάκια του Μητσοτάκη βόλεψε κι αργότερα θα βολευτούν και τα εγγόνια του. Παιδιά που γεννιόνται με μέλλον κι εργασία εξασφαλισμένη. Από Καραμανλήδες έχουμε τον πρώην, που είναι στην εφεδρεία και τον εξάδελφό του, υιό του Αχιλλέα, αδελφού του εθνάρχη. Από Παπανδρέου έχουμε τουλάχιστον τέσσερις, αν χρειαστεί. Κανένα πρόβλημα μην ανησυχείτε. Ακολουθούν Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ΝΔ, υιός του Ιωάννου, γνωστού στελέχους του εθνάρχη. Χρήστος Δήμας ΝΔ, υιός του Σταύρου, γνωστού συνεργάτη του πατρός Μητσοτάκη και αντιπροέδρου της ΝΔ σήμερα. Όλγα Κεφαλογιάννη ΝΔ, θυγατέρα του Ιωάννου. Από μεγάλη οικογένεια πολιτικών της Κρήτης. Ο Πατήρ πολλά χρόνια υπουργός και σημαντικός παράγων της ΝΔ στην Κρήτη. Πέθανε τον Ιανουάριο του 2012. Πέτρος Δούκας ΝΔ, γαμπρός του Μιλτιάδη Έβερτ πρώην προέδρου της ΝΔ. Σίμος Κεδίκογλου ΝΔ, υιός του Βασιλείου. 

Ο πατήρ ήταν στέλεχος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Αθανάσιος Αλευράς ΠΑΣΟΚ, ανιψιός του Ιωάννου, προέδρου της βουλής και συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, γνωστός για την βοήθεια που προσέφερε στην εκλογή του κ. Σαρτζετάκη ως προέδρου της δημοκρατίας, αλλά άτεκνος και ως εκ τούτου βόλεψε τον ανιψιό. Όλοι κληρονόμοι και μισθοδοτούμενοι από το δημόσιο. Ποια καλή μοίρα τα μοίρανε, ζωή και υγεία να έχουν και ν’ αφήσουν απογόνους. Ίσως μου διαφεύγουν κάποια ονόματα, βγάλατε όμως τα συμπεράσματά σας. Όταν χρειαστεί, πάλι θα μας πείσουν ότι μόνον αυτοί τα παιδιά και τα εγγόνια τους είναι ικανοί να μας κυβερνούν. Έχουν το κατάλληλο DNA και το κληρονομικό δικαίωμα της διακυβέρνησης της χώρας. Η διανοητική κατάσταση του καθ’ ενός, δεν παίζει κανένα ρόλο, το είδαμε καλά στον προηγούμενο και μεγάλο κληρονόμο τρίτης γενιάς. Καρπεροί οι πολιτικοί από τζάκι. Μη σας περάσει απ’ τον νού τίποτα κακό. Φροντίζουν εκτός από την διαιώνιση της φαμίλιας τους, το δικό μας καλό και το μέλλον των παιδιών μας. 

Να σκευθείτε ότι από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους, διώχναμε βασιλείς γι αυτό το κληρονομικό δικαίωμα, αλλά τους ξαναφέρναμε και σκοτωνόμαστε μεταξύ μας γι αυτούς. Παγκόσμια πρωτοτυπία. Κάτι τέτοια μας κάνουν να διαφέρουμε από τους λαούς της Ευρώπης. Τώρα αποκτήσαμε την δική μας τρόικα. Σαμαράς Βενιζέλος Κουβέλης. Τώρα τι δουλειά έχει ένας βετεράνος αριστερός με δύο δεδηλωμένους μνημονιακούς, δεν το καταλαβαίνω. Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να τους φρενάρει στις παραχωρήσεις τους. Μην ξεχνάμε ότι το δεύτερο μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση, ψηφίστηκαν από τους δικούς τους βουλευτές, με απειλές και διαγραφές. Τώρα τι θα κάνει ο μπάρμπα Φώτης; Άγνωστο!!! Μακάρι να βγεί σε καλό. Μη του φορτώσουν δικές τους ευθύνες. Δέν τον είχαν ανάγκη, είχαν 162 έδρες με 41,94% χάρη στον εκλογικό νόμο Παυλόπουλου. Τι τον θέλουν; κι αυτός τι θέλει; Θα το μάθουμε εν καιρώ. Ίσως σκέφθηκε ωριμότερα το υψηλό ποσοστό αποχής που έφθασε το 39%. Πρωτοφανές. Μάλλον σωστά δεν έχασαν τον χρόνο τους. Βοήθειά μας!!!

1 σχόλιο:

  1. _____▒▒▒▒▒_____▒▒▒▒▒
    ____▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
    ___▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
    ____▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒
    _▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒
    ▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒
    _▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒
    ____▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒
    ___▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
    ____▒▒▒▒▒▒▒_▓▒▒▒▒▒▒▒
    _____▒▒▒▒▒_▓____▒▒▒▒▒
    ______▒▒▒__▓______▒▒▒
    ____________▓
    ___▓▓▓____▓
    _▓▓▓▓▓▓_▓
    ▓▓______▓▓
    _▓_______▓__▓▓▓▓▓
    __________▓_▓▓▓▓▓▓
    __________ ▓▓______▓▓
    __________ ▓________▓
    __________▓
    ___████████████
    _____█████████
    _____█████████
    ______ ███████
    ______ ███████
    Feliz fin de semana!
    ★MaRiBeL★

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...